Pečená tekvica hokkaido s cesnakom – jednoduchá príloha plná vitamínov a minerálov. Výborne ladí s pečeným či duseným mäsom, grilovanou rybou, ale aj tak, bez všetkého. Tvrdú šupku z tekvice...
Cviklový šalát s jablkom. Jednoduchý, rýchly, fit – šalátik plný vitamínov a minerálov. Táto kombinácia chutí naozaj úžasne, skúste. Cvikla a jablko – super zdravá zelenina a ovocie. Cvikla obsahuje...
Veľká noc je spojená s tradičnými jedlami z mlieka a vajec. Veľkonočná hrudka – syrek je v mnohých rodinách neodmysliteľnou súčasťou, veľkonočná klasika, ktorú milujú skoro všetci. Výborne dopĺňa klobásky,...
Ako sa robí ryža a ako pripravíme dusenú dlhozrnnú ryžu, aby sa nezlepila? Nech sa páči – zaručene overený recept podľa našej úžasnej Danky. Dusenie trvá iba 10 minút, ryža...
Šišky bez kysnutia. Super rýchle – bleskové šišky, ktoré máme pripravené za pár minút. Sú tradičné na fašiangy, úžasne však počas celého roka, keď nás premôže chuť na niečo babičkovské....
Ghee maslo, ľudovo nazývané aj prepustené – prečistené maslo. Je to maslo s čistým maslovým tukom, bez laktózy a mliečnej bielkoviny, vhodné teda aj pri týchto intoleranciách. Má jemnú orieškovú...
Maslo z Medvedieho cesnaku a ako využiť medvedí cesnak? Dnes mám pre vás jednoduchý recept na skvelé maslo, ktoré môžeme pridať pri príprave rôznych obľúbených jedál. Maslo z neho natierame ...
Chrenová omáčka k mäsu – jednoduchá lahodná omáčka, ktorú pripravíme iba za pár minút. Je vynikajúca k mäsu s parenou knedľou, varenými či šťuchanými zemiakmi. Smotanové omáčky sú obľúbené, vďaka...
Nátierka s opraženou cibuľkou je lahodná, chutná, pritom úplne jednoduchá a lacná. Pre milovníkov opraženej cibuľky mám skvelý tip na úžasnú nátierku. Domáce nátierky sa tešia veľkej obľube. Sú rýchle...
Jablkový hrnčekový koláč bez vaľkania – jednoduchý, rýchly a veľmi chutný. U nás doma máme tento koláč plný jabĺk veľmi radi. Skúste ho aj vy, a napíšte nám komentár pod...