Ingrediencie:
- 800 g Bravčové mäsopodľa výberu, chudé pliecko, stehno, karé
- 1 ks Cibuľaväčšia alebo 2 ks menšie
- 2 strúčiky Cesnakaj viac, podľa chuti
- 4 PL Olejalebo bravčová masť, PL/polievková lyžica
-
NA DOCHUTENIE
- Soľpodľa chuti
- Mleté čierne koreniepodľa chuti
- Drvená rascapodľa chuti
- Kurkumapodľa chuti, fantastická proti zápalom, výborná na kĺby
- 1 PL Mletá červená paprikaPL/polievková lyžica alebo podľa chuti
Popis:
Bravčové mäso na prírodno. Jednoduchý základný recept na panvici aj pre začiatočníkov. Máte obavy, neviete ako na to? Nech sa páči, skúste môj osvedčený recept. Prajem dobrú chuť.
Šťavnaté plátky bravčového mäsa na cibuli a cesnaku, s obyčajným, bežne dostupným korením. Kto má rád pálivé, pridá štipľavú papriku alebo chilli korenie. Nenáročné jedlo na obed či večeru, tak vynikajúce. Bravčové mäso na prírodno chutí úžasne s dusenou ryžou, pečenými zemiakmi, bulgurom či tarhoňou, skvelo aj s dusenou zeleninou alebo zeleninovým šalátom – pri delenej strave. Takto pripravené mäsko fantasticky ladí s kapustou kyslou či hlávkovou, parenou knedľou. Inšpirácií nie je nikdy dosť. Zbiehajú sa vám slinky?
Dobrá rada. Na prípravu bravčového mäsa na prírodno môžeme zvoliť chudé bravčové pliecko, bravčové stehno či karé, ale aj bravčovú krkovičku. Keď máme radi hustejšie omáčky, prírodnú omáčku zahustíme 1 malou lyžičkou Solamylu, ktorú rozmiešame v troške vody.
na porciu rátame cca 150-200 g surového mäsa
Kroky
1 Hotové |
|
2 Hotové |
|
3 Hotové |
|
4 Hotové |