Ingrediencie:
- 2 plátky Vianočka2-3 plátky vianočky alebo mazanca
- 1 ks Vajce1 väčšie vajce, 2 ks menšie
- 0.5 dl Mlieko
- Vanilkový cukorpodľa chuti, alebo vanilková esencia
- 0.5 ML Mletá škoricaML/malá lyžička
-
NA OPEKANIE
- 2 PL MasloPL/polievková lyžica
-
NA POSÝPKU
- Práškový cukorpodľa chuti
-
NA DOZDOBENIE
- Ovociepodľa chut
Popis:
Francúzsky toast zo zvyšnej vianočky alebo mazanca. Lacný recept, ktorý si zamilujete. Vynikajúci voňavý toast na sladko, ktorý zdobíme čerstvým ovocím alebo ovocnou omáčkou, dusenými skaramelizovanými jablkami. Sladké maškrtenie želám.
Zvýšila vám po veľkonočných, vianočných sviatkoch vianočka alebo mazanec? Môžeme ho fantasticky a jednoducho využiť, pripravíme si úžasnú dobrotu – francúzsky toast. Za pár minút máme voňavú a chutnú dobrotu na stole. Inšpirujte sa.
Dobrá rada. Francúzsky toast chutí najlepšie čerstvý, práve pripravený. Ak zvolíme vianočku či mazanec bez lepku, toast je vhodný aj pri bezlepkovej diéte. Maslo, škorica a vanilka dodávajú nezameniteľnú chuť.
Kroky
1 Hotové |
|
2 Hotové |
|
3 Hotové |
|
4 Hotové |