Ako sa pripravuje červené varené víno? Je to úplne jednoduché. Nech sa páči – návod ako na to a aj dobré rady k tomu. Na zdravie. Domáce červené varené víno....
Lahodná krémová avokádová nátierka, úžasná na pečivo, chlebík, ale aj krekry či k zeleninovým tyčinkám. Vyskúšajte rýchly a chutný recept na skvelú nátierku. Domáce nátierky sa tešia veľkej obľube, pretože...
Burizónové karamelové guľky. Skvelá sladká pochúťka bez pečenia a lepku. Príprava je úplne jednoduchá, zvládne ju aj každý začiatočník. Tieto karamelové guľky nádhernej zlatistej farby spestria každý sviatočný stôl. Kto...
Rýchly perníkový dezert bez pečenia. Zvýšili vám perníky – medovníky? Nech sa páči, vyskúšajte jednoduchý recept na rýchly svieži dezert, ktorý vyzerá veľmi efektne, poteší každú nečakanú návštevu. Čo so...
Výborná marináda na mäso, recept, ktorý mám ešte od mojej mamky. Táto marináda je jednoduchá a rýchla. Mäso stačí nakrájať, uložiť do marinády, nechať odležať a potom iba rýchlo opiecť...
Vianoce a medovníky. To sú tie dokonalé Vianoce, pretože a pečú práve v tento sviatočný čas. Hneď po upečení mäkké medovníčky, ktoré miznú rýchlosťou vetra, lebo nemusia odležať, aby zmäkli....
Domáce linecké koláčiky sa zlepujú hustejším lekvárom, obaľujú práškovým cukrom alebo máčajú v čokoláde. Keď sa tieto koláčiky zaujímavo ozdobia, na sviatočnom stole vyzerajú nádherne. Nezabúdame, z jednotlivých druhov potrebujeme...
Domáce orechovo-škoricové sušienky, ktoré sú voňavé po orechoch, škorici a vanilke. Ozdobené hviezdičky, srdiečka, kvietky vyzerajú veľmi pekne, sú chrumkavé a chutia úžasne. Čo viac dodať? Nech sa páči, inšpirujte...
Domáce kávové zrná, ktorým nikto neodolá. Vyskúšajte rýchly a jednoduchý recept bez pečenia. Keď milujete kávu a čokoládu, tak je táto sladká dobrota tým pravým prepojením. Kávové zrná sa môžu...
Plnené pardubické perníky, ktoré sú voňavé po mede, slivkovom lekvári a škorici. Jednoducho, úžasné. Po naplnení ešte zmäknú, chute sa nádherne prepoja. Pardubické medovníky milo prekvapia takmer všetky chuťové poháriky....