Ingrediencie:
- 4 ks Zemiakyzemiaky strednej veľkosti uvarené v šupke
- 1 ks Cibuľamenšia cibuľa
- 3 strúčiky Cesnakaj viac alebo menej - podľa chuti
- 0.5 dl Olejolej slnečnicový alebo olivový - alebo podľa potreby
-
NA DOCHUTENIE ZEMIAKOVÉHO TATARÁKU
- podľa chuti Soľ
- 1 štipka Mleté čierne koreniealebo podľa chuti
- 1 štipka Drvená rascaalebo podľa chuti
- 1+1 ML Mletá červená paprikaML/malá lyžička, 1 ML papriky pálivej, 1 ML papriky pálivej
- 1 PL Worcestrová omáčkaPL/polievková lyžica - alebo podľa chuti
- 3 PL Sójová omáčkaPL/polievková lyžica - alebo podľa chuti
- 1 PL HorčicaPL/polievková lyžica - alebo podľa chuti
- 3 PL KečupPL/polievková lyžica - alebo podľa chuti
Popis:
Falošný tatarák zo zemiakov, top recept. Zemiakový tatarský biftek – lacný a jednoduchý. Domáci zeleninový tataráčik, ktorý chutí fantasticky – to Vám garantujem. Skúste náš rýchly recept aj pre začiatočníkov Tatarák zo zemiakov.
Recepty na domáce tataráky. Najlepší recept na tradičný klasický tatársky biftek – ako pripraviť pravý tatarák. Zdravá ponuka – cviklový tatarák (z cvikly) či cuketový tatarák (z cukety) – dobroty pre zdravší životný štýl. Želáme dobrú chuť.
Dobrá rada. Keď falošný zemiakový biftek postojí, chute nádherne prejdú. Hrianky môžeme pripraviť tak, že ich opečieme na kvalitnej panvici nasucho, bez tuku. Najlepšie však – hrianky opečené na oleji, dochrumkava. Opečený chlebík potrieme ešte cesnakom, aby bola tataráková chuť dokonalá. Mňam.
množstvo ingrediencií v recepte = 4 porcie
Kroky
1 Hotové |
|
2 Hotové |
|
3 Hotové |