Ingrediencie:
- 2 ks Cuketamladá cuketa veľkosti cca 20 cm
- 2 PL Masloalebo olivový olej
- 2 ks Cibuľastredná veľkosť
- 4 strúčiky Cesnak3-4 strúčiky alebo podľa chuti
-
NA DOCHUTENIE
- 1 ML Mletá červená paprikaML/malá lyžička - sladká alebo pálivá
- 1 štipka Mleté čierne koreniealebo podľa chuti
- 1 PL KečupPL/polievková lyžica
- 1 PL HorčicaPL/polievková lyžica
- 2 PL Sójová omáčkaPL/polievková lyžica
- Soľpodľa chuti
Popis:
Cuketový tatarák je neskutočná dobrota. Jednoduchá a rýchla príprava – úspech zaručený. Cuketa je dostupná počas celého roka, neváhajte, vyskúšajte môj recept na tatarák z cukety, ktorý zvládnu aj začiatočníci.
Cuketa je zelenou kráľovnou medzi zeleninou, pretože má mnoho benefitov pre naše zdravie. Z vitamínov to je vitamín C, E, A, B, z minerálov horčík, železo, vápnik, fosfor a draslík. Cuketa je skvelou zeleninou pri detoxikácii, obsahuje veľa vody a má málo kalórií.
Dobrá rada. Cuketový tatarák sa podáva na hrianke s cesnakom, výborne chutí aj s čerstvým pečivom či chlebíkom. Kto má rád pálivé, stačí pridať nadrobno nakrájanú čili papričku. Najdôležitejšie je doladiť chute kečupom, horčicou, sójovou omáčkou, mletým čiernym korením a červenou paprikou. Garantujem vám, že si pochutíte.
Kroky
1 Hotové |
|
2 Hotové |
|
3 Hotové |
|
4 Hotové |
|
5 Hotové |
|
6 Hotové |
|
7 Hotové |
2 Komentáre Skryť komentáre
Veľmi zaujímavý recept…určite vyskúšam. Ďakujem
Ďakujem za hodnotenie, určite tento cuketový tatarák vyskúšajte, pretože je naozaj úžasný.