Ingrediencie:
- 8 ks Špekáčik
- 2 ks Cibuľastredná veľkosť
- 2 PL OlejPL/polievková lyžica
- 500 ml Pivotmavé (čierne), svetlé, nealkoholické
- 300 ml Kečupjemný alebo pikantný, najlepšie domáci
- Chilli koreniealebo nadrobno nakrájaná chilli paprička - podľa chuti
- Kryštálový cukoralebo trstinový cukor, podľa chuti - môžeme aj vynechať
-
NA DOZDOBENIE
- Petržlenová vňaťpodľa chuti, môžeme aj vynechať
Popis:
Špekáčiky na tmavom pive a kečupe. Jednoduchý recept na panvici, úžasná delikatesa pre milovníkov jedál zo špekáčikov. Tento recept sa rozhodne oplatí vyskúšať. Čo poviete na vynikajúcich domácich utopencov? Nech sa páči, tu je recept.
Recepty pre Vás – to sú recepty tradičné, ale aj moderné, recepty bez lepku, pre deti i dospelých. Špekáčky na pive a kečupe patria medzi pochúťky, ktorých prípravu zvládnu aj začiatočníci. Vynikajúce na záhradné párty, oslavy, rýchlovka pre návštevy.
Dobrá rada. Ak máme radi pálivé, pridáme kečup pikantný. Pivo zvolíme tmavé, môžeme aj svetlé. Keď máme kečup jemný, omáčku dochutíme chilli korením či nadrobno nakrájanou chilli papričkou. Chuť vyvážime cukrom. Na prípravu špekáčikov na pive a kečupe je vhodné zvoliť kvalitné špekáčiky s vysokým obsahom mäsa.
množstvo ingrediencií = 4-5 porcií
Kroky
1 Hotové |
|
2 Hotové |
|
3 Hotové |