Ingrediencie:
- 500 ml Šľahačková smotanamin. 33 % alebo kvalitná rastlinná šľahačka, ja som zvolila RAMA Cremefine Profi
- 1 ks Salko397 g - Salko tradičné, môže byť aj Salko karamelizované
- 4 ks Tortové oblátkyobdĺžniky, veľkosť cca 30x15 cm
Popis:
Ruská zmrzlina, ale k tomu ešte domáca chutí úžasne. Dnes som pre vás pripravila úplne jednoduchý recept, ktorý zvládne naozaj každý. Zmrzlina – skvelá v horúce dni, v tie sviatočné, ale aj vo všedný deň, keď nás premôže chuť na sladké a osviežujúce.
Pripravujeme oslavu a chceme prekvapiť oslávenca? Domáca zmrzlina, krémová a lahodná – skvelá voľba. Pridáme ešte čerstvé obľúbené ovocie, no nádhera. Z tohto množstva ingrediencií pripravíme 10 zmrzlín.
Ešte intenzívnejšia vanilková chuť? K šľahaniu pridáme striedku z vanilkového lusku. Vynikajúca ruská zmrzlina pre všetkých. Sladké maškrtenie.
Dobrá rada. Pripravenú zmrzlinu dáme stuhnúť do mrazničky na 5-6 hodín. Potom krájame ostrým nožom rezy klasickej ruskej zmrzliny. Kto miluje čokoládu, zmrzlinu môže pofŕkať (máčať) roztopenou čokoládou, nechať chvíľu zamraziť.
Kroky
1 Hotové |
|
2 Hotové |
|
3 Hotové |
|
4 Hotové |
|
5 Hotové |
|
6 Hotové |
|
7 Hotové |
|
8 Hotové |