Ingrediencie:
- 300 g Hladká múkahladká špaldová múka
- 250 g Masloalebo Palmarín
- 150 g Vlašské orechypomleté
- 100 g Práškový cukor
-
NA OBAĽOVANIE
- 3 ks Vanilkový cukor
- 4 PL Práškový cukorPL/polievková lyžica
Popis:
Najlepšie vanilkové rožky. Jemnučké, krehké, voňavé – jednoducho dokonalé. Tradičné suché pečivo, ktoré k Vianociam jednoznačne patrí. Vyskúšajte recept mojej babičky. Určite si ich zamilujete.
Domáce vanilkové rožky s orechmi chutia vynikajúco. Úžasne sa rozplývajú na jazyku, skrášlia každý sviatočný stôl.
Dobrá rada. Môžeme si zvoliť výber ingrediencií. Buď na pečenie zvolíme klasické maslo (rožteky budú ešte jemnejšie) alebo Palmarín. Namiesto klasickej hladkej múky použijeme výživnejšiu hladkú špaldovú múku a práškový cukor zasa zameníme za mletý trstinový cukor.
1 porcia = 100 g
Kroky
1 Hotové |
|
2 Hotové |
|
3 Hotové |
|
4 Hotové |
|
5 Hotové |
|
6 Hotové |
|
7 Hotové |
|
8 Hotové |
3 Komentáre Skryť komentáre
Rožky sú super krehucke veľmi chutné..
Ďakujem za hodnotenie. Som rada, že sa podarili.
Dakujem za skvelý recept.Samozrejme že nevydržali do vianoc…takže znova musím upiecť ,proste sú mňam.