Ingrediencie:
- 5 ks Vajceväčśie vajcia použiť
- 2 PL Kryštálový cukor
- 1 ks Vanilkový cukor
- 3 PL Hladká múkakopcovité lyžice
- 0.5 ML Prášok do pečivamalá lyžička
- Soľštipka soli
-
Na náplň
- 1 mp Džem1 malý pohár lekváru , jadoha marhuĺa, ćućoriedka najlepšie domáci
-
Na posypanie
- Práškový cukorpodľa chuti
Popis:
Rýchly koláčik ku kávičke na nedeľné popoludnie? Jemnučká piškótová roláda s džemom, recept mojej mamky. Vyskúšajte. Za pár minút máte úžasnú dobrotu. Ak máte domáce vajíčka a domáci džem, ideálna voľba. Sladké maškrtenie želám. Táto piškótová roláda je u nás veľmi obľúbená. Je ideálnou maškrtou na výlety, letné posedenie s priateľmi, rôzne oslavy. Nemusíte mať obavy, že sa zmení jej konzistencia. Piškótová roláda s džemom, ktorá zaručene nepraskne. Ak neviete ako na to, upečte si ju so mnou. Prípravu zvládne naozaj každý, nie je to nič zložité.
Chcete vedieť malý trik na upečenie skvelej piškótovej rolády? Dôležitá je teplota zvolených surovín, všetky by mali mať izbovú teplotu. Preto si vajcia vyberieme z chladničky oveľa skôr.
Kroky
1 Hotové |
|
2 Hotové |
|
3 Hotové |
|
4 Hotové 10 min. |
|
5 Hotové |
|
6 Hotové |
|
7 Hotové |
|
8 Hotové |