Ingrediencie:
- 600 g Bravčová panenka150 g na osobu
-
Olejová marináda
- 3 PL Olivový olej
- Soľ
- Mleté čierne korenie
- Mletá červená paprika
- Mletá rasca
- Zmes koreniagrilovacie korenie, korenie na steaky, bravčové pečené, pečené rebierka
-
Na opekanie
- 2 PL Olivový olej
Popis:
Aj vy obľubujete minútky z mäsa? Dnes mám pre vás jednoduchý recept aj pre začiatočníkov – úžasnú šťavnatú bravčovú panenku. Nech sa páči, vyskúšajte. Fantastická minútka z bravčovej panenky. Rýchla príprava, úspech zaručený. Pre svoju mužskú polovičku budete za hviezdu. Stačí si zaželať iba dobrú chuť. Bravčová panenka patrí medzi obľúbený druh bravčového mäsa, pretože mäsko je šťavnaté a jemnučké. Minútka z bravčovej panenky výborne chutí so zemiakmi, s rôznymi omáčkami, šalátmi, grilovanou či dusenou zeleninou.
Dobrá rada: Pri opekaní bravčovej panenky nezabúdame na pravidlo 3-3-3. To znamená 3 minútové opekanie z jednej strany, ďalšie 3 minúty z druhej strany, a 3 minútky odležanie. Ak tento postup dodržíme, bravčová panenka bude delikátna – šťavnatá a jemná.
Kroky
1 Hotové |
|
2 Hotové |
|
3 Hotové 3 min |
|
4 Hotové 3 min |