Ingrediencie:
- 600g Bravčová krkovičkamäso nakrájame na 4 plátky
-
Na dochutenie mäsa
- Soľ
- Mleté čierne korenie
- Mletá červená paprika
- Mletá rascaalebo iné obľúbené miešané korenie (pečená krkovička, bravčové pečené, pečená rebierka) podľa chuti
-
Na opekanie
- 4 PL OlejPodľa potreby
Popis:
Milujete rýchle jedlá – minútky? Mám pre vás úžasný recept. Fantastická minútka z bravčovej krkovičky, ktorú si určite obľúbite. Jednoduchá príprava, úžasná pochúťka. Bravčová krkovička patrí medzi obľúbený druh mäsa. Mäso je síce tučnejšie, ale šťavnaté a veľmi chutné.Ak hľadáte jednoduché a rýchle recepty, nech sa páči. Vynikajúca minútka z bravčovej krkovičky, ktorú sa oplatí vyskúšať. U nás doma je veľmi žiadaná.
Kroky
1 Hotové |
|
2 Hotové |
|
3 Hotové |
|
4 Hotové |
|
5 Hotové |