Ingrediencie:
- 300g Kuracie prsiaplatí pre 2 porcie
-
Marináda
- 4 PL Olivový olej
- Mletá červená paprikapodľa chuti
- Soľpodľa chuti
- Mletá rascapodľa chuti
- Mleté čierne koreniepodľa chuti
- Kurkumapodľa chuti-je skvelá na kĺby a zápaly
Popis:
Kuracie mäso je veľmi obľúbené, pretože má málo kalórií a veľa bielkovín. Tepelná úprava trvá iba zopár minút. Nech sa páči. Skvelé opekané kuracie kúsky, ktoré si obľúbite. Grilované kuracie kocky sú fantastické k zeleninovým prívarkom, ale aj zemiakovej kaši, do šalátov, s opečenou bagetkou, dressingom a zeleninou. Namiesto kuracích pŕs môžeme zvoliť aj prsia morčacie.
Dobrá rada. Kuracie kúsky neopekáme pridlho, aby neboli vysušené. Je dôležité, aby ostalo mäsko vo vnútri šťavnaté.
Kroky
1 Hotové |
|
2 Hotové |
|
3 Hotové |
|
4 Hotové |