Ingrediencie:
- 6 ks Zemiakystredná veľkosť
- 250 g Cestovinyfliačky, prípadne iný menší druh cestovín
- 2 PL OlejPL/polievková lyžica
- 2 PL MasloPL/polievková lyžica
- 1 ks Cibuľastredná veľkosť
-
NA DOCHUTENIE
- Soľpodľa chuti
- Mleté čierne koreniepodľa chuti
- 1 štipka Drvená rascaalebo podľa chuti
- 1 štipka Kurkumavýborná na kĺby, pôsobí aj protizápalovo
- 1 PL Mletá červená paprikaPL/polievková lyžica, môže byť aj pálivá
Popis:
Granadír alebo granadiersky pochod. Skvelý recept bez mäsa, obľúbená dobrota na obed či večeru. Hľadáte ten najlepší recept? Tu je. Vyskúšajte a napíšte do komentárov ako vám jedlo podľa nášho receptu chutilo. My doma ho zbožňujeme. Dobrú chuť.
Hľadáte tradičné klasické recepty? Čo poviete na granadír – granadiersky pochod? Jednoduchý recept, ktorého prípravu zvládnu aj začiatočníci, recept, ktorý si zaručene obľúbite. Úžasne chutí s kyslou uhorkou alebo šalátom z kvasenej či hlávkovej kapusty. Chutné jedlo našich starých mám, ktoré si vždy nájde svojich fanúšikov.
Dobrá rada. Granadír chutí najlepšie čerstvo uvarený. Na prípravu sa môžu pridať celozrnné či špaldové cestoviny. Dôležité je zvoliť kvalitnejší druh cestovín, najlepšie domáce. Pri princípe delenej stravy sa granadiersky pochod pripravuje z bezvaječných cestovín a rastlinného oleja, napríklad olivového.
Kroky
1 Hotové |
|
2 Hotové |
|
3 Hotové |
|
4 Hotové |
|
5 Hotové |
|
6 Hotové |
|
7 Hotové |