0 1
Cestoviny s tuniakom a paradajkami – rýchly, chutný FIT recept

Zdieľajte to na svojej sociálnej sieti:

Alebo môžete túto adresu URL skopírovať a zdieľať

Ingrediencie:

Upraviť porcie:
300 g Cestoviny špirálky, penne, špagety
8 ks Paradajka cherry alebo 2 paradajky strednej veľkosti
195 g Tuniak tuniak v konzerve vo vlastnej šťave
80 g Syr najlepšie parmezán alebo iný obľúbený druh
2 PL Maslo PL/polievková lyžica, alebo olivový olej
2 strúčiky Cesnak podľa chuti
NA DOCHUTENIE
Soľ podľa chuti
Mleté čierne korenie podľa chuti
Bazalka alebo oregano podľa chuti

Nutričné informácie

1
Porcia
360
kcal

Cestoviny s tuniakom a paradajkami – rýchly, chutný FIT recept

Tip pre vás. Super rýchle cestoviny, ktoré sa dajú pripraviť aj v bezlepkovej verzii, keď zvolíme cestoviny bez lepku. Jednoduchá príprava, ľahký obed či večera pre všetkých.

Vlastnosti:
  • Bezlepkové
  • Lacný recept
  • Ľahko a rýchlo
  • Vegetariánske
Kuchyňa:

Ingrediencie:

  • NA DOCHUTENIE

Popis:

Zdieľať

Fantastické cestoviny s tuniakom a paradajkami, recept, ktorý zvládne aj každý začiatočník.

Máte radi tuniaka a cestoviny? Tak toto super rýchle jedlo vám určite zachutí. Postačí iba 15 minút a môžete si zaželať dobrú chuť. Vyskúšajte.

Receptov na cestoviny nie je nikdy dosť. Cestoviny s rôznymi omáčkami, mäsom či zeleninou. Dnes mám pre vás recept na cestoviny s tuniakom a paradajkami, ktoré si určite obľúbite. Počas varenia cestovín sa prehreje tuniak s paradajkami, cesnakom, koreninami, a máme hotovo.

Možno ste nevedeli. Práve tuniak má nízky obsah kalórií, je zložený predovšetkým z bielkovín. Je veľmi obľúbený medzi fitness surovinami.

Dobrá rada. Cestoviny s tuniakom a paradajkami sa dajú konzumovať aj na teplo, ale aj na studeno chutia vynikajúco. Na dochutenie cestovín môžeme pridať sušenú bazalku alebo oregano. Keď máme bylinky čerstvé, nakrájame ich nadrobno. Kto má rád pálivé, dochutiť sa môžu aj chilli papričkou. Pri fit verzii zvolíme iba celozrnné alebo špaldové cestoviny.

na 1 porciu počítame 100 g suchých cestovín

Kroky

1
Hotové

Dáme variť vodu na cestoviny. Na kvalitnú panvicu pridáme maslo a rozohrejeme. Vložíme roztlačený cesnak.

2
Hotové

Keď pekne zavonia, ihneď pridáme tuniaka (bez vlastnej šťavy, tú pridáme neskôr), ktorého iba prehrejeme.

3
Hotové

Medzitým si uvaríme cestoviny v osolenej vode podľa návodu. Paradajky nakrájame na menšie kúsky.

4
Hotové

Na panvicu pridáme paradajky, šťavu z tuniaka. Dochutíme korením podľa potreby. Premiešame a prehrejeme.

5
Hotové

Cestoviny scedíme, prepláchneme ich horúcou vodou a ihneď ich pridáme k zmesi tuniaka a paradajok.

6
Hotové

Všetko spolu jemne premiešame, pridáme nastrúhaný parmezán, prípadne iný obľúbený druh syra.

7
Hotové

A cestoviny s tuniakom a paradajkami sú hotové. Môžeme ich podávať. Aj na studeno však chutia úžasne.

8
Hotové

Keď máme tuniaka v oleji, cesnak orestujeme práve na tomto oleji, aby neboli cestoviny mastné. Maslo vynecháme.

Martina

Kakaové linecké koláčiky
predchádzajúci
Kakaové linecké koláčiky – najlepší tradičný RECEPT
Vianočný punč
ďalšií
Vianočný punč – recept ako sa robí domáci vianočný punč
Kakaové linecké koláčiky
predchádzajúci
Kakaové linecké koláčiky – najlepší tradičný RECEPT
Vianočný punč
ďalšií
Vianočný punč – recept ako sa robí domáci vianočný punč

Pridajte svoj komentár