1 0
Vynikajúca nátierka z údenej makrely

Zdieľajte to na svojej sociálnej sieti:

Alebo môžete túto adresu URL skopírovať a zdieľať

Ingrediencie:

Upraviť porcie:
250g Údená makrela alebo inej údenej ryby
3.5 PL Maslo alebo RAMA
1 ks. stredná veľkosť Cibuľa najlepšie šalotka alebo červená cibuľa
Na dochutenie-podľa chuti
pokrájaná Pažítka
Mleté čierne korenie
Soľ
Citrónová štava

Nutričné informácie

4
Porcie
632
Kalórie
88g
Bielkoviny
38g
Sacharidy
45g
Tuky

Vynikajúca nátierka z údenej makrely

fantastická je s pažitkou

Rada pre vás: Ak necháme nátierku zachladiť aspoň na 30 minút, nátierka bude omnoho delikátnejšia, chute sa nádherne prepoja.
Dobrú rybaciu chuť.

Vlastnosti:
  • Ľahko a rýchlo
Kuchyňa:

Ingrediencie:

  • Na dochutenie-podľa chuti

Popis:

Zdieľať

Nátierka z makrely. Nátierky sú veľmi obľúbené, pretože ich stačí natrieť na chlebík či pečivo. Nátierka z makrely vám nezaberie veľa času a pochutí si celá rodina. Očakávate návštevu? Prekvapte ju skvelou domácou nátierkou. Nech sa páči. Chutná nátierka je skvelá na raňajky, ale aj večeru. Milujete údenáče? Pripravte si úžasnú nátierku podľa nášho receptu. Ak chceme nátierku jemnejšiu, ingrediencie rozmixujeme. Keď máme radi nátierky so štruktúrou, rybacie mäsko iba roztlačíme.

Kroky

1
Hotové

Na prípravu nátierky potrebujeme údenú makrelu (rybu).

2
Hotové

Rybacie mäso dôkladne oberieme od kosti, ale aj kože

3
Hotové

Pridáme maslo (Ramu) a nadrobno nakrájanú cibuľu.

4
Hotové

Nátierku môžeme roztlačiť vidličkou, ale aj rozmixovať.

5
Hotové

Pridáme nakrájanú pažítku, soľ, korenie, citrónovú šťavu

6
Hotové

Všetko spolu dôkladne premiešame a môžeme podávať

Martina

Palacinky
ďalšií
Lahodné hrnčekové palacinky, ktorým nikto neodolá. Rýchly recept
Palacinky
ďalšií
Lahodné hrnčekové palacinky, ktorým nikto neodolá. Rýchly recept

Pridajte svoj komentár