Ingrediencie:
- 250g Údená makrelaalebo inej údenej ryby
- 3.5 PL Masloalebo RAMA
- 1 ks. stredná veľkosť Cibuľanajlepšie šalotka alebo červená cibuľa
-
Na dochutenie-podľa chuti
- pokrájaná Pažítka
- Mleté čierne korenie
- Soľ
- Citrónová štava
Popis:
Nátierka z makrely. Nátierky sú veľmi obľúbené, pretože ich stačí natrieť na chlebík či pečivo. Nátierka z makrely vám nezaberie veľa času a pochutí si celá rodina. Očakávate návštevu? Prekvapte ju skvelou domácou nátierkou. Nech sa páči. Chutná nátierka je skvelá na raňajky, ale aj večeru. Milujete údenáče? Pripravte si úžasnú nátierku podľa nášho receptu. Ak chceme nátierku jemnejšiu, ingrediencie rozmixujeme. Keď máme radi nátierky so štruktúrou, rybacie mäsko iba roztlačíme.
Kroky
1 Hotové |
|
2 Hotové |
Rybacie mäso dôkladne oberieme od kosti, ale aj kože |
3 Hotové |
|
4 Hotové |
|
5 Hotové |
|
6 Hotové |