Ingrediencie:
- 200 g Smotanová nátierkaLučina alebo žervé
- 3 PL Olejalebo maslo ghee
- 1 ks Cibuľastredná veľkosť
- 1-2 PL Kyslá smotanaPL/polievková lyžica, môžeme aj vynechať
-
NA DOCHUTENIE
- Soľpodľa chuti
- 1 štipka Mleté čierne koreniealebo podľa chuti
- 1 štipka Mletá červená paprikaalebo podľa chuti
-
NA DOZDOBENIE
- Bylinkypodľa obľuby
Popis:
Nátierka s opraženou cibuľkou je lahodná, chutná, pritom úplne jednoduchá a lacná. Pre milovníkov opraženej cibuľky mám skvelý tip na úžasnú nátierku.
Domáce nátierky sa tešia veľkej obľube. Sú rýchle na prípravu, a dobre vieme, aké ingrediencie zvolíme. Voňavá nátierka s opraženou cibuľkou je vynikajúca na raňajky, desiatu, olovrant, večeru, hodí sa aj na oslavy, keď vás prekvapí návšteva.
Dobrá rada. Na prípravu nátierky s opraženou cibuľou môžeme pridať klasickú žltú cibuľu či šalotku. Keď zvolíme červenú cibuľu, nátierka získa nádhernú farbu. Cibuľová nátierka je fantastická na očká, chlebíky, pečivo.
Kroky
1 Hotové |
|
2 Hotové |
|
3 Hotové |
|
4 Hotové |
2 Komentáre Skryť komentáre
Vyskúšané, chutí celej rodine
Teší ma hodnotenie. Dôležité je, že nátierka chutila.