0 0
Nátierka s opraženou cibuľkou, obľúbený RECEPT

Zdieľajte to na svojej sociálnej sieti:

Alebo môžete túto adresu URL skopírovať a zdieľať

Ingrediencie:

Upraviť porcie:
200 g Smotanová nátierka Lučina alebo žervé
3 PL Olej alebo maslo ghee
1 ks Cibuľa stredná veľkosť
1-2 PL Kyslá smotana PL/polievková lyžica, môžeme aj vynechať
NA DOCHUTENIE
Soľ podľa chuti
1 štipka Mleté čierne korenie alebo podľa chuti
1 štipka Mletá červená paprika alebo podľa chuti
NA DOZDOBENIE
Bylinky podľa obľuby

Nutričné informácie

1
Porcia
170
kcal

Nátierka s opraženou cibuľkou, obľúbený RECEPT

Tip pre vás. Ak máme radi pálivé, do nátierky s opraženou cibuľou môžeme pridať mletú červenú pálivú papriku alebo chilli korenie Vyskúšajte.

Vlastnosti:
  • Bezlepkové
  • Lacný recept
  • Ľahko a rýchlo
  • Večierky a akcie
  • Vegetariánske
Kuchyňa:

Ingrediencie:

  • NA DOCHUTENIE

  • NA DOZDOBENIE

Popis:

Zdieľať

Nátierka s opraženou cibuľkou je lahodná, chutná, pritom úplne jednoduchá a lacná. Pre milovníkov opraženej cibuľky mám skvelý tip na úžasnú nátierku.

Domáce nátierky sa tešia veľkej obľube. Sú rýchle na prípravu, a dobre vieme, aké ingrediencie zvolíme. Voňavá nátierka s opraženou cibuľkou je vynikajúca na raňajky, desiatu, olovrant, večeru, hodí sa aj na oslavy, keď vás prekvapí návšteva.

Dobrá rada. Na prípravu nátierky s opraženou cibuľou môžeme pridať klasickú žltú cibuľu či šalotku. Keď zvolíme červenú cibuľu, nátierka získa nádhernú farbu. Cibuľová nátierka je fantastická na očká, chlebíky, pečivo.

Kroky

1
Hotové

Kvalitnú panvicu rozohrejeme, pridáme olej a nadrobno nakrájanú cibuľu, ktorú orestujeme jemne do hneda. Robíme to na jemnom stupni, aby sa nespálila, ale bola pekne voňavá.

2
Hotové

Orestovanú cibuľu necháme vychladnúť. Do misky pridáme smotanovú nátierku a cibuľu, nesmie byť ani vlažná. Spolu premiešame. Lahodnú nátierku môžeme zjemniť kyslou smotanou.

3
Hotové

Nátierku s opraženou cibuľkou dochutíme podľa chuti - soľou, mletým čiernym korením a mletou červenou paprikou. Keď nechceme mať v nátierke kúsky cibule, nátierku rozmixujeme.

4
Hotové

Ak necháme chutnú nátierku s opraženou cibuľkou zachladiť, chute sa nádherne prepoja. Pridať môžeme aj bylinky podľa chuti, dodajú nátierke peknú farbu a dôležitý vitamín C. Vyskúšajte.

Martina

Losos na panvici
predchádzajúci
LOSOS na panvici – ako pripraviť najlepší recept
Chrenová omáčka
ďalšií
Chrenová OMÁČKA k mäsu, jednoduchý recept
Losos na panvici
predchádzajúci
LOSOS na panvici – ako pripraviť najlepší recept
Chrenová omáčka
ďalšií
Chrenová OMÁČKA k mäsu, jednoduchý recept

2 Komentáre Skryť komentáre

Pridajte svoj komentár