Ingrediencie:
- 5 dl Červené vínopodľa obľuby
-
NA DOCHUTENIE
- 2 ks Celá škorica
- 1 ks Badián
- 4 ks Klinčeky
- 1 ks Pomarančv BIO kvalite
-
NA DOSLADENIE
- Medalebo cukor - podľa chuti
Popis:
Ako sa pripravuje červené varené víno? Je to úplne jednoduché. Nech sa páči – návod ako na to a aj dobré rady k tomu. Na zdravie.
Domáce červené varené víno. Na dochutenie je skvelý pomaranč, badián, klinčeky, škorica, na dosladenie cukor alebo med. Med pridávame až na úplný koniec pred podávaním.
Keď je chladno, horúce nápoje zahrejú na tele a duši. Varené víno patrí tradične k vianočným trhom, jednoducho sa dá pripraviť aj doma. Prevonia celý váš príbytok, poteší takmer všetky chuťové poháriky.
Dobrá rada. Červené víno nikdy nevaríme pridlho, varí sa iba na jemnom stupni zohrievať do bodu varu, tak odstaviť a nechať zopár minút lúhovať, aby sa chute prepojili.
Kroky
1 Hotové |
|
2 Hotové |